Waarom een Peli-Storm

PELI Storm-koffers

Lichtgewicht en robuust, de Peli™ Storm Case™ is het resultaat van jaren perfectioneren en testen in zowel het laboratorium als de praktijk.

Van het eigen HPX™ plastic hars dat zeer sterk is tijdens impacttesten bij lagere temperaturen tot het gepatenteerde veerslot Press & Pull dat eenvoudig opent.   

Elk facet van deze lichtgewicht koffers is gecreëerd om uw vitale spullen te beschermen.

De Peli™ Storm Case™ is ontworpen om te voldoen aan militaire testvereisten of deze te overschrijden.

Vele zijn geschikt voor in het vliegtuig en ze kunnen allemaal internationaal worden getransporteerd.


ANATOMIE VAN EEN PELI™ STORM CASE™


VEERKRACHTIG HPX™: Behuizing tegen hoge impact.


PRESS & PULL-VEERSLOTEN: Unieke Press & Pull-veersloten gaan open met een druk op de knop, maar blijven gesloten tijdens impact of spanning.


STEVIGE GEÏNTEGREERDE WIELEN: Kogellagerwielen bieden minieme wrijving en lage rolweerstand voor eenvoudige verplaatsing van zware ladingen. Beschikbaar voor bepaalde modellen.


DUBBELLAGIGE HANDVATEN MET ZACHTE GRIP: Deze comfortabele handvaten, getest en bewezen sterk, weerstaan zware ladingen.


INGEGOTEN HAKEN: Onbreekbare ingegoten haken en mogelijkheid tot toevoegen standaardformaat hangsloten als extra beveiligingsmaatregel.


RONDE AFWERENDE HOEKEN: De hoeken van een Peli™ Storm Case™ weren en absorberen impact en doseren kinetische energie over de gehele koffer om te garanderen dat de inhoud val na val beschermd blijft.


VORTEX™-VENTIEL: Permanent bevestigd Vortex™-ventiel regelt automatisch de luchtdruk zonder het toevoegen van water en kan niet worden losgedraaid van de koffer.